Jag hjälper företag att nå deras Mount Everest

 

 

 

 

 Fredrik Sträng är en alpinist och coach som erbjuder teambuilding events,
stärkande föreläsningar och personlig träning för individer och företag. 

Föreläsningar

Vilket "Mount Everest" ska ert företag bestiga? Fredrik Sträng inspirerar och trollbinder sin publik med fullständig närvaro och talar om vikten att övning ger färdighet. Med hissnande historier från klättringar i extrema miljöer berättar Fredrik om hur resultat speglar sättet vi tänker på. Vår inställning avgör om vi når toppen!

Läs mer

Företagsevent

Behöver ni ett sammansvetsat team och rusta ert företag för kommande utmaningar? Vill ni öka arbetsglädjen på jobbet med motiverade medarbetare? Vandra upp på Sveriges tak, upplev fjällvärldens prakt i en stressfri miljö eller konferera och klättra på inomhusväggar för att förstärka företagets vision för era anställda.

Läs mer

Träning

Fredrik Sträng tränar individer och företag som önskar att ha det riktigt kul och samtidigt komma i bra form. Everest är metaforen för ambitioner och mål då vi alla har ett "berg" som vi vill klättra. Fredrik har lång erfarenhet av gruppträningar från Svenska landslag till företagsevent och hinderbanetävlingar.

Läs mer

Vad tycker de som anlitat Fredrik Sträng?

Fredrik Sträng har klättrat sju berg ovanför 8000m, satt ett Guinness Världsrekord, gjort dokumentärer för SVT, TV4, Discovery och National Geographic. Han är medlem i The Explorers Club och föreläser om konsten att nå toppen och att må toppen. Fredrik är certifierad Meta-Coach och hjälper företag och privatpersoner att nå sitt eget “Mount Everest”.

På uppdrag av Mastercard Nordics & Baltics-teamet vill jag tacka Fredrik för hans otroligt engagerande motivationsföreläsning. Vi anlitade Fredrik under COVID-19 utbrott, och även om hans värld verkade annorlunda till en början kunde han koppla utmaningarna inför de högsta bergen i de extremaste miljöerna och utmaningarna med en pandemisk kris. Fredrik lyckades relatera sina expeditioner med temat, vilket inte bara gör det användbart för organisationen utan också för individen. Fredriks presentationsteknik och hans livliga berättelser väckte absolut intresset och nyfikenheten för teamet och motiverade alla att tänka på hur man bättre kan förbereda sig och hantera det okända. Jag kan helhjärtat rekommendera Fredrik.
Thank you Fredrik for attending our top management conference at PostNord Strålfors earlier this year. By sharing your experiences in an engaging and inspiring way, you challenged us to reflect on our goal, our Mount Everest, the importance of appreciating the journey towards the goal and the power of cooperation and building strong teams. You inspire to new ways of thinking and to really reflect on what matters and what will be the source of energy when one encounter the true challenge of a challenge.
Annemarie Gardshol
Annemarie Gardshol PostNord Sverige
Bestigningen av Kebnekaise blev en otrolig ”boost” för teamet. Vi har, tack vare Fredrik, kommit i både fysisk som mental toppform. Fredrik hittade en perfekt nivå av utmaning och när vi lyckades nå toppen (och komma ner) så känner vi oss ostoppbara! Ingenting kan hindra oss efter att vi klarat denna, för oss, extrema utmaning! Så jag rekommenderar alla team som vill utvecklas att kontakta Fredrik Sträng för att få hjälp att bestiga "sitt" berg. Ps. Det var en förmån att få umgås med Fredrik under dessa dagar. En underbar personlighet som har lätt till skratt och skapar övertygelse och tro på att ni når era mål och utmaningar!
Jag har jobbat ihop med Fredrik många gånger. Både som föreläsare och som arrangör av företagskonferenser. Fredrik är inspirerande, motiverande och stärker sitt budskap med spännande (egen upplevda) berättelser från framgång, motgång, uppgång och nedgång i en av världens farligaste miljöer. Top performance från världens tak - med ett stort engagemang för miljö och personlig utveckling.
Kristoffer Schjött-Quist
Kristoffer Schjött-Quist Pointbreak AB

Tankens kraft kan försätta berg

Efter arton 8000 m expeditioner vet jag att min inställning avgör om
jag lyckas eller misslyckas. Så, vad krävs för att klättra de riktigt stora
”topparna”?

Många tänker fel.

Ställ er frågan:
Hur mycket vill ni nå ert mål på en skala från 1–10?
Om ni är på en femma, då ska ni nog ändra ert mål.
Men om ni är på en sjua, hur tar ni er då till en åtta, sedan till en nia
tills arbetet med att fokusera på ert mål blir lika naturligt som
luften ni andas?

Dina tankar speglar ditt resultat.

Fredrik Sträng
Alpinist / Föreläsare / Coach

Medlem av:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng, föreläsare och inspiratör

The Process

The Process

video3

Åter till dödens berg K2

video4

The Swedish Annapurna winter expedition