Teambuilding
Ta ditt företag till nästa nivå

"Teambuilding med inomhusklättring"

Bygg ert team och utmana företaget att nå nya höjder

 

Vill ni ta ert företag till toppen? Behöver ert företag ett sammansvetsat team för att hantera kommande utmaningar och att nå framtida mål? Tror ni på att friskvård minskar sjukfrånvaron och stimulerar medarbetarna? I så fall är inomhusklättring med Fredrik Sträng som gjutet för er!

Tillsammans med Skandinaviens främsta höghöjdsklättrare erbjuder vi heldag och halvdags grupputvecklings-aktivitet på klättercentret på Telefonplan i Stockholm eller klättercentret i Solna. Detta i kombination med ett inspirerande föredrag.

Programförslag:

1) Fredrik Sträng föreläser om temat ”Tankens kraft kan försätta berg ®”, vilket är en attityd och inställning till livet som gör oss framgångsrikare och mera rustade för att hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt.

2) Efter föredraget beger vi oss till klätterhallen där vi får en säkerhetsgenomgång av instruktörerna. Vi börjar med höghöjdsbanan som går längs taket på den cirka 15 m höga byggnaden. Höghöjdsbanan endast för de som kör heldag.

3) Efter att vi har värmt upp oss med höghöjdsbanan väntar utmaningen ”KC Kampen”. Ni ska nu leta bokstäver som sitter utspridda längst upp i taket på olika klätterleder i salen. När ni samlat bokstäverna kommer de att bilda ett ord som ni ska lista ut vad det är.

4) Slutligen kommer en duell att avgöra vem som tar hem ”speedclimb” tävlingen. Ni utmanas två och två att på snabbast möjliga tid klättra en identisk led.

 

När/vart? Aktiviteten kan genomföras inomhus året runt på Telefonplan i Stockholm eller i Solna. Alternativt kan vi komma till ert företag med mobila klätterväggar.

 

Detta är en aktivitet där vi coachar företag i följande teman:

  • Vinnarkultur - implementera högpresterande lags vinnarattityd i företaget
  • Grupputveckling – Ni svetsas samman till ett team på utmanande klätterväggar
  • Tillit är viktigt på en arbetsplats för att veta var man har sina arbetskollegor och att man kan räkna med dem.

 

Om Fredrik Sträng:

Fredrik Sträng har klättrat åtta av jordens arton 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker. Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

 

Pris:

Halvdag inkl. 2h klättring / 1h föredrag

Upp till 25 personer = 990:-/pers

Flera än 25 personer = 900 :-/pers

Detta inkluderar: hyra av klätterutrustning, klätteraktivitet, instruktörer samt föredrag med Fredrik Sträng. Försäkring ingår. Alla priser är ex. moms

 

Tilläggstjänster:

Mat: vi rekommenderar buffé (normalpris 185:-/pers)

 

Pris mobil klättervägg halvdagsaktivitet:

Halvdag inkl. 2h klättring / 1h föredrag

Upp till 25 personer = 990:-/pers

Flera än 25 personer = 900 :-/pers

 

Konferenslokal (heldagsaktivet): Kontakta oss för pris.

Boka Teambuilding >>>