Fredrik Sträng
är en erfaren talare och moderator som gjort arbeten såväl i Sverige som internationellt

"Reitan  Convenience Sverige AB ( Pressbyrån och 7-Eleven) har under två år samarbetat med Fredrik Sträng i ett utvecklingsprogram för ledningsgrupen. År 2011 till Sveriges högsta berg, Kebnekajse och 2012 till Spanien för både berg och tuff cykling.

Vårt mål har varit dels ett finansiellt mål per år och inte minst att bli en tightare och bättre grupp genom att alla skall utmana sig till sin yttersta gräns, både fysiskt och psykiskt.

Vi har nått båda målen varje år!

Fredriks koppling till sina äventyr och erfarenheter i att sätta utmanande mål och nå dom har varit en bra jämförelse och inspiration för oss att nå våra mål. Att för oss som sarbetar med Retail där detaljernas vikt för helheten är extremt viktig, få ett perspektiv på detaljernas vikt med att veta exakt vad alla 172 artiklarna i ryggsäcken finns när världens tak skall bestigas!

Det fungerade för oss och kommer fungera för fler, och så hade vi väldigt roligt och det brukar bli lönsamt!"

- Magnus Carlsson, VD Reitan Convenience Sverige AB

I oktober 2012 hade vi vårt årliga kund- och partnerevent med Fredrik Sträng som gästföreläsare.  Jag är jätteglad för att vi och våra kunder och partners fick möjligheten att höra om Fredriks erfarenheter och tankar i ett otroligt inspirerande och motiverande föredrag om att nå sitt eget ”Mount Everest”!  Tack Fredrik för att du så generöst delar med dej av din positivism och energi!  Jag vill starkt rekommendera Fredrik som talare, med ämnen som berör och med stöd från inspirerande filmer och fascinerande foton fick vi en höjdarföreläsning som ingen lämnade oberörd!

- Marlene Häggström, Partner Manager, Intelecom AB

Först vill jag säga hatten... eller mössan av för dig! Samtliga jag har pratat med blev såååå inspirerande av din presentation, inklusive jag själv! Tusen tack! Det blev ett fantastisk känslomässigt avtryck precis som vi önskade och innehåll passade perfekt in i vår förändringsresa som vi har framför oss. Några medarbetare kom fram till mig direkt efteråt och sa "att det där Fredrik sa om att alla var viktiga tom issmältaren, är ju jätteviktigt, så vill jag att vi ska känna". Perfekt, issmältaren kommer att få en central plats i vårt förändringsarbete.

- Sara Ardizzone / HR Manager / Stockholm Globe Arenas

Och tack för en fantastiskt bra föreläsning! Jag är supernöjd över resultatet! Och att vi bestämde oss för att ta dig. Vilken resa du gjort! Och ditt sätt att tänka fick mig själv att inse vissa saker. Mycket intressant!

- Ulrika Rönström / Loomis Sverige AB / Marknadskoordinator